En uges varme på Kreta inkl. fly, hotel og billeje

Hvem der bare kunne side med en kølig drink i hånden og en varmende sol i ansigtet og skue ud over poolens fristende, blå glimt og ikke bekymre sig om andet end solcremen og solbrillerne… Måske er det et drømmescenarie lige nu – men det behøver det ikke blive ved med at være!

Der behøver nemlig ikke være langt fra tanke til handling, når drømmeferien med en uges ophold i luksussuite på Kreta, flybilletter tur-retur og lejebil ligger lige her og venter.

Fly

København – Heraklion tur/retur (SAS)

Hotel

Ophold i lækker suite af typen “luksus” i Avdou Collection Suites på Kreta

Billeje

Billeje er inklusiv i prisen

Total (pr. person)

kun 4415 kr.

UDREJSE
København

HJEMREJSE
Heraklion

  • 05.05.2018 - 12.05.2018
  • 12.05.2018 - 19.05.2018
  • 16.05.2018 - 23.05.2018

Rejsebeskrivelse

Drøm jer væk fra efterårets regn og kulde ved allerede nu at planlægge næste års forårsferie til Kreta

I Lassithi-plateauet på Kreta ligger Lassithi midt mellem grønne bjerge, snoede veje og små, charmerende landsbyer. Her har Avdou Collection Suites til huse, og det er her, I har muligheden for at holde alletiders drømmeagtige forårsferie, når kalenderen viser maj 2018.
Dét er da noget at se frem til!

Når I lander i Heraklion, holder jeres lejebil klar til jer, og med den som fast ferieinventar har I friheden til at gøre lige det, I har lyst til. I kan udforske alle strandene, tage på dagsture til storbyen eller besøge de lokale i de mange små bjerglandsbyer. Tilbage på hotellet venter luksus og velvære i den skønneste suite og ved den lækreste swimmingpool.

Billeder af hotellet

Detaljer

De billigste datoer med en pris per person fra kun 4415 kr. for hele denne herlighed ligger i starten og midten af maj, men priserne stiger kun med nogle få hundrede kroner fra slutnignen af maj og et godt stykke hen i juni, så der er mulighed for en del fleksibilitet med hensyn til at få afrejsetidspunkt og pengepung til at stemme overens.

Afgang er som udgangspunkt fra København, men i bookingprocessen har man mulighed for at justere sine præferencer, hvis man fx gerne vil flyve fra Billund. Der er ligeledes mulighed for at tilvælge forsikringer mm., så alt er klappet og klart til en ferie uden bekymringer.

Prisen på kun 4415 kr. per person dækker over både fly tur/retur med SAS, ophold og billeje. 

Mette M.

Kommentér

4415kr.

SE PRISER
  • SPARET

    DKK-4,415.00
In Short

Drømmeagtig forårsferie til varme Kreta inkl. fly tur/retur, ophold i luksussuite og billeje.

Read More